Nekoliko ulica u Nišu bez vode, u Mokranjčevoj cisterna

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jul.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko ulica u Nišu bez vode, u Mokranjčevoj cisterna

Zbog havarija i popravki koje danas treba da urade ekipe JKP Naissus, kako je saopšteno iz ovog preduzeća, bez vode do 15 sati biće domaćinstva u nekoliko ulica u Komrenu, Suvom Dolu, Beograd mali, a suve slavine biće i u Rentgenovoj i delu Mokranjčeve ulice.

U Čokotskoj ulici u naselju Beograd mala ima vode na ulici i potrebno je raskopavanje ispred broja 15.

Nastala je nova havarija, u blizini prethodne koja je sanirana pre dva dana. Zbog popravke vodovodne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mreže bez vode do 15 sati biće žitelji u istoimenoj ulici – navode iz Vodovoda.

Ista situacija je i u Rentgenovoj ulici, kao i u Mokranjčevoj kod vrtića, gde će danas stajati cisterna za snabdevanje vodom.

U Suvom dolu biće prekida takođe do 15 sati za stanovnike u Ulici Danila Vučkovića, a u Donjem Komrenu bez vode je Rujnička ulica, a kvar je na priključnoj vezi kod broja 30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.