Narodno pozorište pokazalo humani karakter (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 18.Maj.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodno pozorište pokazalo humani karakter (VIDEO)

Iz niskog Nardonog pozorišta je do sada u centralni magacin Crvenog krsta u Novom Selu, otpremljeno više destina tona humanirane pomoći. Humanitarnoj akciji odazivaju se gradjani, preduzetnici i udruženja.Tokom popodneva akciji su se odazvali i niški Rotari klubovi.
U niškom Narodnom pozorištu , koje je među prvima otvorilo punkt za prikupljanje humanitrane pomoći , nesvakidašnja atmosfera, a pomoć ne prestaje da pristiže.
Humanitranoj akciji odazvala su se i četiri Rorati kluba iz Niša, prikupljena je odeća, voda, hrana i sredstva za higijjenu, kao vid prve pomoći, a u narednim danima očekuje se i značajnija materijalna pomoć.
U prikupljanju pomoći pomažu svi. Volonteri, zaposleni u pozorištu, gradjanji. Najmladji humanirtarac u Narodnom pozorištu ima 10 godina.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

„Noć muzeja“ pretvorena u humanitarnu noć (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 18.Maj.2014

Punkt za pomoć koji je otvorio Studentski kulturni centar, zatvoren je u 18 sati. SKC će u nedelju otvoriti vrata, ali samo da bi se već prikupljena pomoć distribuirala da centralnog magacina Crvenog krsta. . Iz niškog Narodnog muzeja stiže vest da su Noć muzeja pretvorili u humantirnu noć,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.