„Noć muzeja“ pretvorena u humanitarnu noć (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 18.Maj.2014, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Noć muzeja“ pretvorena u humanitarnu noć (VIDEO)

Punkt za pomoć koji je otvorio Studentski kulturni centar, zatvoren je u 18 sati. SKC će u nedelju otvoriti vrata, ali samo da bi se već prikupljena pomoć distribuirala da centralnog magacina Crvenog krsta.
Iz niškog Narodnog muzeja stiže vest da su Noć muzeja pretvorili u humantirnu noć, a u arheološku salu se pomoć može doneti i nedelju.
Sada je toku razvrstavanje pristigle humanitrane pomoći u centralnom magacinu Crvenog Krsta u Novom Selu , a od ponedeljka će se tačno znati koja vrsta pomoći nedostaje unesrećenom stanovništvu Zapdane i centralne Srbije. Nakon obilaska punktova u Nišu, gotovo da je sigurno da će to biti hrana, voda , sredstva za higijenu i dečija garderoba.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.