Napreduju radovi na izgradnji OŠ Vojislav Ilić Mlađi odeljenja u Leskoviku

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Sep.2022, 23:33

Napreduju radovi na izgradnji OŠ "Vojislav Ilić Mlađi" odeljenja u Leskoviku

Meštani Leskovika nisu krili zadovoljstvo zbog izgradnje nove škole na mestu stare oronule i što ih brzina izvođenja radova uverava da će se njihova deca uskoro naći pod sigurnim krovom.

Marina Milojević iz tog mesta kaže da se dogovor meštana sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i rukovodstvom Gradske opštine Crveni krst poštuje.

Njeno dete pohađa predškolsku nastavu koja se izvodi privremeno u gradskom objektu namenjenom okupljanju meštana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Naša deca će ovde u školu, neće putovati u Rujnik. Putovanje u zimskim uslovima je nebezbedno, ukazuje ona.

Meštanin Zvonko Đokić kaže da je on išao u školu u Leskoviku, pa njegova deca, a sada i njegove dve unukice.

Videla sam tokom posete Leskoviku u Gradskoj opštini Crveni krst zadovoljne roditelje čija će deca u novu školu koja se gradi i koju ćemo opremiti. Nova škola obezbediće da meštani ne odlaze iz Leskovika, već da se vrate i oni koji su otišli, da se u tom mestu ne smanjuje već da se povećava broj stanovnika, rekla je gradonačelnica Niša.

Sa predsednikom Gradske opštine Crveni krst Miroslavom Milutinovićem i saradnicima razgovarala je sa građanima kako da se obezbedi dovoljno vode tokom čitave godine. Ističe da dogovorom možemo, korak po korak, sve da postignemo.

Uspešno rešavamo sve dogovorene prioritete u Gradskoj opštini Crveni krst, ukazuje Milutinović i napominje da će od naredne školske godine u novoj školi biti više preškolaca i đaka u klupama nego što je to sada slučaj.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.