Napali policajce i pretili im, uhapšena dvojica Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2023, 14:55

Napali policajce i pretili im, uhapšena dvojica Nišlija

Zbog sumnje da su udarili policajce i pretili im, uhapšeni su 35-godišnjak i 39-godišnjak iz okoline Niša, navode iz Policijske uprave. Protiv njih će biti podneta krivična prijava.

35-godišnji M. M. i 39-godišnji B. C. sumnjiče se za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

M. M. se sumnjiči da je udario jednog od policajaca, koji su pozvani da asistiraju Hitnoj pomoći, dok je B. C, kako se sumnja, odgurnuo drugog policijskog službenika i uputio mu reči pretnje - kažu iz policije.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZAKLAĆU TE KAD SKINEŠ UNIFORMU" Policajci asistirali Hitnoj pomoći, kada su ih dvojica Nišlija iz čista mira napala: Nasilnicima određeno zadržavanje

Izvor: Blic, 28.Jun.2023

Dvojica muškaraca iz okoline Niša uhapšena su zbog napada na policajce koji su asistirali lekarima koji su zbrinjavali psihijatrijskog bolesnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.