Napad na trudnicu i policajca u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na trudnicu i policajca u Nišu

Kako saopštava PU Niš, policija je uhapsila N. S. (1989) iz Niša i N. S. (1994) iz Aleksinca zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice u vršenju dužnosti.

Osumnjičeni su se sukobili sinoć oko 23 sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu i nakon toga prišli parkiranom automobilu (BMV) i vozaču i putnicima, među kojima se nalazila i jedna trudnica i zadali više udaraca.

Oštećenima su konstantovane lakše povrede, dok je trudnica >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na sreću prošla nepovređeno.

U trenutku kada je policija intervenisala, osumnjičeni N. S. iz Niša je napao policijskog službenika i oštetio mu deo uniforme.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, uz krivičnu prijavu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica Nišlija napali trudnicu i policajca

Izvor: OkRadio.rs, 21.Sep.2015

Sumnja se da su se napadači u nedelju međusobno sukobili ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu, a zatim prišli jednom parkiranom vozilu i napali vozača i putnike kojima su zadali više udaraca. Niška policija uhapsila je N.S. (26) iz Niša zbog sumnje da se nasilnički ponašao i da je napao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napali trudnicu i policajca

Izvor: Aleksinac.net, 21.Sep.2015

Kako saopštava PU Niš, policija je uhapsila N. S. (1989) iz Niša i N. S. (1994) iz Aleksinca zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice u vršenju dužnosti...Osumnjičeni su se sukobili sinoć oko 23 sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu i nakon toga prišli parkiranom...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.