Nakon nezadovoljstva stanara ulice Maksima Gorkog gradonačelnica iznela planove za poboljšanje uslova života

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Nov.2023, 08:23

Nakon nezadovoljstva stanara ulice Maksima Gorkog gradonačelnica iznela planove za poboljšanje uslova života

Posetila sam sa saradnicima u gradskom karavanu i predsednikom GO Medijana Nebojšom Kocićem sugrađane u ulici Maksima Gorkog. Razgovarali smo o uređenju međublokovskog prostora, akciji koja je u toku u svim gradskim opštinama, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

"Na zahtev sugrađana započeli smo rekonstrukciju starog sportskog igrališta gde vraćamo koševe i golove za mlade sugrađane, a deo prostora pretvaramo u parking. Narednih dana počinje postavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << podzemnih kontejnera. Prilazi zgradama biće na proleće rekonstruisani kada će, na zahtev stanara ulica dobiti i izlaz na Vojvode Mišića što je u skladu sa planskim dokumentom.Time će biti olakšana veza sa glavnim saobraćajnicama u gradu i omogućena stanarima lakša saobraćajna komunikacija", dodaje Sotirovski.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.