Nakon jednomesečne pauze ponovo se igra u niškom Lutkarskom, na repertoaru Kosić Bosić

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2022, 10:47

Nakon jednomesečne pauze ponovo se igra u niškom Lutkarskom, na repertoaru "Kosić Bosić"

Posle jednomesečne pauze zbog epidemiološke situacije, u niškom Pozorištu lutaka će u nedelju, 20. februara, od 11:30 biti izvedena predstava “Kosić Bosić” reditelja Todora Valova.

Poslednja predstava u Lutkarskom pozorištu odigrana je 13. januara, a sve naredne bile su odložene, kako je istaknuto, zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Mališani koji su se uželeli predstava moći će da pogledaju komad “Kosić Bosić”, priču o kosu koji je u nevolji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i kome pomaže jedan pas.

Lukavi lisac uzima sva jaja iz gnezda, a Kosiću ne mogu pomoći ni Breza Brezica, ni Potok Potočić, niti Poljana. Iz straha od lisca svi se pretvaraju da ništa ne vide i ne čuju. U pomoć mu jedino priskače Pas Srki. Nadmudriće lisca Lijana koji će upasti u sopstvenu zamku i od koga će ostati samo koža - navode iz Lutkarskog.

Uloge tumače Aleksandra Pavlović, Marija Cvetković, Srđan Miljković i Davorin Dinić.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni, a iz Pozorišta napominju da će popunjeno biti 50% kapaciteta, odnosno da će u publici biti mesta za 106 osoba.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Repertoar Pozorišta lutaka za 20. februar

Izvor: NisCafe.com, 18.Feb.2022

Na repertoaru Pozorišta lutaka u nedelju 20. februara u 11.30 je predstava „Kosić Bosić“ u režiji Todora Valova.. Kratak sadržaj:. Priča o malenom Kosu, naivnom poput deteta. Lukavi lisac uzima sva jaja iz gnezda, a Kosiću ne mogu pomoći ni Breza Brezica, ni Potok Potočić, niti Poljana....

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.