Naisa završila sezonu u Evropi

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2020, 16:10

Naisa završila sezonu u Evropi

Zbog pandemije virusa korona i zabrane sportskih dešavanja širom Starog kontinenta i sveta, Evropska rukometna federacija odlučila je da Čelendž kup, takmičenje u kom je niška Naisa stigla do polufinala, otkaže. Sa druge strane, Liga šampiona za muškarce će biti krajem godine, za žene septembra, a muška rukometna reprezentacija Srbije ostala je bez plasmana na Svetsko prvenstvo u Egiptu, jer se baraž neće igrati.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Liga Šampiona

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vardar oštećen i neće braniti titulu Lige šampiona

Izvor: RTS, 24.Apr.2020

Evropska rukometna federacija usled pandemije koronavirusa odlučila je da poništi nokaut fazu Lige šampiona i odmah odredi učesnike Fajnal Fora. Na taj način, evropski šampion, ekipa Vardara, neće moći da brani titulu. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.