Naisa ubedljiva i u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2020, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa ubedljiva i u Novom Sadu

Samo dva dana nakon ubedljive pobede u prvom meču osmine finala Čelendž kupa, rukometašice niške Naise savladale su rezultatom 34:21 (15:10) Vojvodinu u Novom Sadu u prvom meču 11. kola Superlige.

Trebalo je malo vremena Nišlijkama da se "probude" na početku meča, što je domaćin iskoristio da povede sa 4:2 u 9. minutu. Serijom 4:0 Naisa je izjednačila, pa povela sa 6:4 i do kraja nije ispuštala vođstvo.

Polako, ali sigurno ekipa iz Niša >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je uvećavala prednost (10:6 u 21. minutu), a nije ih ugrozilo ni to kada je Vojvodina došla na minus 2 u 26. minutu (9:11). Terzićeva, Pejovićeva i Milojevićeva donele su prednost Naisi od 15:10 na kraju poluvremena.

Dobru igru niška ekipa je nastavila i u drugom delu igre, a presudila je serija 7:0 koja je Naisi donela prednost od 31:16 u 52. minutu. Bilo je jasno da će Nišlijke odneti kući dva boda koja su joj donela novu pobedu u Superligi.

Posle 11. kola ekipa iz Niša ima 9 pobeda i dva poraza, a bar do subote biće na drugoj poziciji pošto Bekament ima isti broj bodova, ali i meč manje.

Naisa će u subotu, 8. februara od 18:30 u hali "Čair" odigrati revanš osmine finala Čelendž kupa protiv ekipe HIB Handball. U prvom meču bilo je 30:14 za Nišlijke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.