Dva dana nakon evropske pobede, Naisa igra u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2020, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva dana nakon evropske pobede, Naisa igra u Novom Sadu

Neće imati rukometašice niške Naise mnogo vremena za odmor i pripremu za revanš meč osmine finala Čelendž kupa jer ih već u ponedeljak, 3. februara od 17:30 očekuje duel sa poslednjeplasiranom Vojvodinom u Novom Sadu u 11. kolu Superlige Srbije.

Naisa je u subotu ubedljivo savladala (30:14) ekipu HIB Handball-a u prvom meču osmine finala Čelendž kupa, a iz Graca otići će u Novi Sad gde je čeka duel u domaćem takmičenju.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meč 11. kola elitnog ranga odigraće Nišlijke, trenutno trećeplasirane na tabeli, sa ekipom koja je nakon pobede u prvom kolu vezala 8 poraza.

U prvom delu sezone Nišlijke su na svom terenu savladale Novosađanke rezultatom 32:22.

Naisa već u subotu 8. februara od 18:30 u hali "Čair" igra revanš u evropskom takmičenju protiv Austrijanki.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAISA BLISTA U EVROPI, ŽELJU IZNENADIO ŠAMOT

Izvor: NTV.rs, 03.Feb.2020

Proteklog vikenda na terenu su se našli niški rukometni klubovi. Ženski rukometni klub Naisa savladao je ekipu HIB Handbala u 1/8 finala Čelendž kupa, pa mirno čeka revanš u Nišu. Sa druge strane rukometaši Železničara neprijatno su iznenadili porazom od Šamota u 15. kolu ARKUS LIGE.. Rukometašice...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.