Na protestu radnika u turizmu u Nišu poručili: Ne postojimo 6 meseci zbog korone, a i država nas je zaboravila

Izvor: JužneVesti.com, 25.Avg.2020, 14:32

Na protestu radnika u turizmu u Nišu poručili: Ne postojimo 6 meseci zbog korone, a i država nas je zaboravila

Protestna akcija "10 minuta za spas turizma" održana je i na centralnom trgu u Nišu, a turistički radnici su, kažu, time hteli da podsete državu da postoje, jer su jedni od retkih privrednika koji nisu dobili nikakvu pomoć tokom epidemije korone. Vlasnici turističkih agencija ističu da već 6 meseci praktično ne postoje i traže pomoć za plate radnika, kako ne bi morali da ih otpuštaju. Turistički vodiči takođe napominju da su ugroženi i da ih je država zaboravila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Grupa koja ne putuje nigde" - šta će biti sa zaposlenima u turizmu

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Avg.2020

Danas je u Nišu održana manifestacija ‘’10 minuta za spas turizma’’. Pre toga, turistički radnici su autobusima prošli kroz grad, od parkinga kod "Tempa", preko Trga kralja Aleksandra, do Stop-šopa i preko Bulevara Nemanjića stigli do cilja, centralnog gradskog trga...Turistički vodiči...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.