Na jugu u kovid bolnicama preminulo 9 osoba, 24 ukupno u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2021, 17:16

Na jugu u kovid bolnicama preminulo 9 osoba, 24 ukupno u Srbiji

Prema zvaničnim podacima u poslednja 24 sata još 24 osobe u Srbiji preminule su od posledica korona virusa, a od tog broja na jugu zemlje umrlo je devet - 3 u Nišu, 4 u Kruševcu i po jedna u u Leskovcu i Vranju. Širom zemlje potvrđena su nova 1.304 slučaja zaraze od 9.074 testirana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
U kovid objektima Univerzitetskog kliničkog centra Niš hospitalizovano je ukupno 166 pacijenata, a kod 149 potvrđen je korona virus. Jedan pacijent priključen na aparat za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju, saopštavaju iz UKC-a.

U kovid bolnici u Kruševcu hospitalizovan je 141 pacijent, a njih pet je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

U ZC Lekovac trenutno je hospitalizovano 115 pacijenata, a kod 88 je potvrđeno prisustvo virusa kovida.

U vranjskoj kovid bolnici ukupno je hospitalizovano 68 pacijenata.

Trenutno je u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama u Republici Srbiji ukupno hospitalizovano 4.429 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa. Od početka epidemije od korona virusa zvanično je umrlo 6.456 ljudi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

BEOGRAD I DALJE NAJVEĆE ŽARIŠTE VIRUSA! Prestonica Srbije jedina TROCIFRENA, pogledajte presek po ostalim gradovima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021

U Srbiji je u prethodna 24 sata registrovano još 1.304 novozaražena korona virusom, od kojih je 298 u Beogradu...Na drugom mestu je Novi Sad sa 92, a na trećem Niš gde je potvrđeno još 54 novozaražena...U Kragujevcu je potvrđeno još 44 slučaja korona virusa, a u Sremskoj Mitrovici i Smedervu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.