Mobilna medicinska pomoć u niškim selima

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Mar.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobilna medicinska pomoć u niškim selima

Mobilne ekipe lekara i medicinskih sestara niškog Doma zdravlja i tokom ove godine obilaziće stara i nepokretna lica u selima na niškom području jer su u budžetu grada Niša obezbeđena 15 miliona dinara za njihov rad

.Mobilne ekipe lekara i medicinskih sestara niškog Doma zdravlja i tokom ove godine obilaziće stara i nepokretna lica u selima na niškom području jer su u budžetu grada Niša obezbeđena 15 miliona dinara za njihov rad.

Odluku o izdvajanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << sredstava donelo je Veće grada Niša na poslednjem sastanku.

Medicinske ekipe, njih ukupno devet, obilaziće pre svega žitelje onih sela u kojima ne postoje zdravstvene ambulante.

Procenjuje se da u 44 sela na području grada Niša živi oko 30.000 stanovnika. Veće grada Niša takođe je odobrilo isplatu pet miliona dinara iz gradske kase za finanisijsku stabilizaciju niške Hitne pomoći.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Mobilna medicinska pomoć u niškim selima

Izvor: NiskeVesti.rs, 12.Mar.2016

Mobilne ekipe lekara i medicinskih sestara niškog Doma zdravlja i tokom ove godine obilaziće stara i nepokretna lica u selima na niškom području jer su u budžetu grada Niša obezbeđena 15 miliona dinara za njihov rad.. . Odluku o izdvajanju sredstava donelo je Veće grada Niša na poslednjem...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.