Mladić izboden na Keju, drugi teško povređen nakon skoka sa bedema

Izvor: RadioCity.rs, 31.Avg.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić izboden na Keju, drugi teško povređen nakon skoka sa bedema

Kako navodi policija uhapšeni su S. R. (1996), M. T. (1996), O. T. (1992) i J. S. (1994) svi iz okoline Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.
„Sumnja se da su oni, 30. avgusta , oko 04,00 časa, na gradskom keju u Nišu, započeli raspravu sa grupom oštećenih mladića, nakon čega su osumnjičeni nožem naneli jednom od oštećenih više ubodnih rana u vidu posekotina po licu i telu, dok je drugi oštećeni, u pokušaju da pobegne, skočio >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << sa bedema i zadobio teške telesne povrede“, navodi se u saopštenju policije.

Policija je, kako se navodi, brzom intervencijom, uhapsila osumnjičenog S. R, dok su ostala trojica osumnjičenih, identifikovani i uhapšeni u toku dana.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.