Uhapšeni zbog napada nožem na keju

Izvor: JužneVesti.com, 31.Avg.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog napada nožem na keju

Četvorica mladića iz Niša uhapšena su zbog sumnje da su prošle noći na Nišavskom keju jednog mladića posekli nožem, dok je drugi pobegao skočivši sa bedema.

Incident se dogodio, piše policija, u noći između subote i nedelje oko 4 sata izjutra, a sve je počelo raspravom.

Nakon rasprave su osumnjičeni nožem naneli jednom od oštećenih više rana u vidu posekotina po licu i telu, dok je drugi oštećeni, u pokušaju da pobegne, skočio sa bedema i zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << teške telesne povrede - piše u policijskom saopštenju.

Policija je brzo intervenisala i uhapsila S. R. (19), dok je preostalu trojicu M. T. (19), O. T. (23) i J. S. (21) privela tokom dana.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.