Mladić i maloletnik iz Niša obili kuću i odneli sve što su mogli - nakit, satove, tepihe, zavese....

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Mar.2024, 16:23

Mladić i maloletnik iz Niša obili kuću i odneli sve što su mogli - nakit, satove, tepihe, zavese....

Pripadnici u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. A. (2002) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i jednog petnaestogodišnjaka, takođe iz ovog grada, osumnjičenog da je počinio isto krivično delo.
Sumnja se da su oni u prethodnom periodu obili jednu kuću u Nišu i iz nje ukrali 50 ručnih satova, više bušilica, trotinet, kao i nakit u ukupnoj vrednosti od oko 1.800.000 dinara. Policija je deo ukradenih predmeta pronašla i vratiće ih vlasniku.
Takođe, S. A. se sumnjiči da je obio još jednu kuću u ovom gradu iz koje je ukrao dva televizora, muzičko pojačalo, četiri...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposleni u Poreskoj upravi uhapšen zbog primanja mita

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2024, 13:53

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, u nastavku akcije na suzbijanju korupcije, uhapsili su S. M. (55) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.