Milić izlazi na izbore, formirao grupu građana

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024, 21:30

Milić izlazi na izbore, formirao grupu građana

Mesecima se govorilo, a sada je definitivno - direktor niške Kardiohirurgije Dragan Milić, sa svojom grupom građana, izlazi na predstojeće lokalne izbore u Nišu.
Formirana grupa; foto: Printscreen Kako je rukovodilac niške Kardiohirurgije objavio, grupa "Dr Dragan Milić" formirana je danas i čine je stotinak građana.
Smatramo da ne možemo biti samo nemi posmatrači epskog propadanja i urušavanja našeg grada, grada u kome vlada nestručnost, partijska slepa poslušnost i bahatost - poručuje Milić.
Plan i program u 20 tačaka objavio je na posebnom sajtu grupe i pozvao građane da daju svoje mišljenje i predloge za dopunu.
Mi nemamo mogućnosti da obećamo građanima ni džak brašna,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Grupa građana "Dr Dragan Milić", očekivana politička opcija pred lokalne izbore

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Mar.2024, 15:56

Dr Dragan Milić, direktor niške Kardiohirurgije, izlazi na predstojeće lokalne izbore u Nišu sa svojom grupom građana, donoseći novi talas političke aktivnosti u gradu. Formirana grupa, nazvana "Dr Dragan Milić", okuplja stotinak građana koji, kako kažu dele istu viziju za bolju budućnost...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.