Međunarodni salon urbanizma u Nišu od 6. do 13. novembra

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Okt.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni salon urbanizma u Nišu od 6. do 13. novembra

U Nišu se od 6. do 13. novembra održava 24. Međunarodni salon urbanizma.

Organizator je Udruženje urbanista Srbije koje će manifestaciju realizovati u saradnji sa Zavodom za urbanizam iz Niša i Društvom urbanista Niša.


Generalni pokrovitelji su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grad Niš, a pokrovitelj je Inženjerska komora Srbije.

Salon urbanizma je tradicionalna godišnja manifestacija Udruženja urbanista Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << koja predstavlja smotru najznačajnijih, aktuelnih ostvarenja u oblasti prostornog i urbanističkog planiranja, urbanističkog projektovanja i realizacija. Celokupna ili delimična postavka izlaže se u gradovima pokroviteljima i drugim gradovima u zemlji i inostranstvu, navode organizatori.

Učesnici Salona mogu biti članovi Udruženja urbanista Srbije i zainteresovane organizacije i pojedinci sa područja Republike Srbije, Republike Srpske i iz inostranstva. Odgovarajućim stručnim udruženjima i pojedincima u inostranstvu biće upućeni pozivi za učešće na Salonu.

Za Salon se prijavljuju radovi koji u formi i sadržaju nisu izlagani na prethodnim Salonima. Prijava rada podnosi se slanjem na odgovarajuću e-mail adresu i ona sadrži grafičku ilustraciju rada i tekstualne podatke o radu i autoru/ima, uključujući kratak opis na srpskom i engleskom jeziku.

Rok za prijavljivanje radova za učešće na Salonu je 15. oktobar, a rok za njihovo dostavljanje 23. oktobar 2015. godine.

Više detalja o načinu pripreme radova za izlaganje nalazi se na zvaničnom sajtu Udruženja urbanista Srbije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Rok za prijavljivanje radova za 24. Me]unarodni salon urbanizma je 15.oktobar

Izvor: NTV.rs, 07.Okt.2015

U Nišu se od 6. do 13. novembra održava 24. Međunarodni salon urbanizma. Organizator je Udruženje urbanista Srbije koje će manifestaciju realizovati u saradnji sa Zavodom za urbanizam iz Niša i Društvom urbanista Niša. Generalni pokrovitelji su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.