Mediana postavila kontejnere tamo gde ne može da prazni kante

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mediana" postavila kontejnere tamo gde ne može da prazni kante

Zbog snega, leda i niskih temperatura, JKP “Mediana” nije u mogućnosti da redovno odvozi otpad sa južnog oboda Niša, na potezu od Ledene stene do Delijskog visa, pa su tamo privremeno postavljeni kontejneri.

Ovo je učinjeno, kažu u “Medianu”, jer pojedine ulice u višim delovima grada, zbog loših vremenskih uslova, nisu prohodne za njihove kamione.

Mole se građani da svoj otpad odlažu u plastične vreće i odnose ga do kontejnera koji su dostupni kamionima “Mediane”, kao i do obližnjih, vanredno postavljenih kontejnera za tu namenu - poručuju iz “Mediane”.

Ovakvi kontejneri biće postavljeni na 21 mesto u južnom delu Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vanredni kontejneri za smeće zbog otežanih uslova

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jan.2017, 10:16

Zbog otežanih uslova rada izazvanih padavinama i niskom temperaturom Javno komunalno preduzeće „Mediana” Niš nije u mogućnosti da u višim zonama grada redovno vrši uslugu odvoza otpada...Mole se građani da svoj otpad odlažu u plastične vreće i odnose ga do kontejnera koji su dostupni kamionima...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.