Lolin  Poletarac u saobraćaju

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Okt.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lolin Poletarac u saobraćaju

Članovi Odreda izviđača „Lola” su za predstojeći vikend pripremili akciju „Poletarac u saobraćaju” za najmlađe članove izviđačke organizacije.

Tradicionalna aktivnost namenjena poletarcima i pčelicama održaće se u Niškoj Banji u subotu 6. oktobra 2018. godine, uz učešće gostiju iz Bele Palanke.

Predzadatak za svaku ekipu obuhvata donošenje školskog pribora - sveske, olovke, gumice, bojica, flomastera. Po otvaranju akcije počinje nadmetanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u disciplinama vezanim za osnovna pravila u saobraćaju, prepoznavanju putnih znakova i boja na semaforu, pravljenju automobila od kartona, a zatim i njihova trka.

„Pošto je reč o deci uzrasta od sedam do jedanaest godina, cilj aktivnosti je da kroz razne igre testiraju motoričke sposobnosti, ali i uče i primene znanja o saoraćaju. Još jedna od prednosti jeste što će najmlađi provesti dan aktivno i na otvorenom kao pravi mali izviđači”, kaže načelnica aktivnosti Emilija Cvetković.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.