Ljubiša Janić oslobođen odgovornosti za zloupotrebu službenog položaja

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Maj.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Janić oslobođen odgovornosti za zloupotrebu službenog položaja

Ljubiša Janić, načelnik Uprave za imovinu i inspekcijske poslove grada Niša, nepravosnažnom presudom Višeg suda u Nišu, danas je oslobođen odgovornosti za zloupotrebu službenog položaja u podstrekivanju.

Protiv Janića Više javno tužilaštvo u Nišu je februara prošle godine podiglo optužnicu zbog sumnje da su pod njegovim pritiskom izmenjeni uslovi licitacije za najam 3 parcele za stanogradnju, čime je njihova vrednost umanjena za devet i po miliona dinara.

Za izmenu uslova licitacije optužen je i Marko Stanojević iz Uprave za finansije koji je bio rukovodilac javnog nadmetanja.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.