Leskovački fudbaler promovisan u Olimpijakosu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jul.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovački fudbaler promovisan u Olimpijakosu

Nakon isteka pozajmice u niškom Radničkom, u kom je prošle sezone bio jedan od standardnih igrača, 21-godišnji Lazar Ranđelović promovisan je u crveno-belom dresu Olimpijakosa u Atini. Mladi Leskovčanin kaže da je srećan što je u ovako velikom klubu.

Doskorašnjem levom krilu vicešampiona Srbije i mlade reprezentacije Lazaru Ranđeloviću istekla je pozajmica u Radničkom, pa se vratio u klub u koji je stigao prošle godine.

Srećan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << što sam sa ekipom, tek sada vidim koliko je ovo veliki klub. Nadam se da ću ispuniti očekivanja šefa, predsednika i svih koji su me doveli ovde. Srećan sam što ću biti sa velikim igračima protiv Torosidisa, Fortunisa, Podensa... Mnogo sam lepog čuo o navijačima kluba i jedva čekam da osetim tu atmosferu. Velika mi je želja da debitujem na "Karaiksakisu" i želja mi je da se kvalifikujemo za Ligu šampiona - rekao je Ranđelović za Jutjub kanal Olimpijakosa.

U dresu mlade reprezentacije Ranđelović je upisao sedam nastupa, a postigao je dva gola. Prošle sezone za Radnički je igrao 36 utakmica i dao 7 golova.

Mladi Leskovčanin nastupao je u mlađim kategorijama Sloge, zatim u Jedinstvu iz Bošnjaca i Radanu iz Lebana, odakle je došao u Radnički, a bio je i član vranjskog Dinama.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.