Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2022, 16:55

Lazar Jovanović na izlaznim vratima Radničkog

Krilni igrač Lazar Jovanović ima u ugovoru da može da ide, kažu u Radničkom, a konačna odluka biče doneta narednih dana. On će biti u klubu do petka, 12. avgusta kada klub iz Niša dočekuje Novi Pazar u šestom kolu Superlige. Ove nedelje će biti poznato i koja nova imena će doći na "Čair".

Nakon odlaska Stefana Mitrovića, najboljeg igrača Nišlija, moguć je još jedan udarac za tim Radničkog.

Lazar Jovanović može da ide, ali je sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tu do petka. Do petka ćemo znati i o eventualnim pojačanjima, trebalo bi da dođu krilo i zadnji vezni - kažu u klubu.

Jovanović možda ode u Makabi Bnei Rajna iz Izraela. On je u Radnički došao iz Pjunika, a igrao je i za Slobodu iz Užica, Mladost iz Lučana i Borac iz Čačka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.