Zaostali meč Radničkog sa Kolubarom 17. avgusta

Izvor: JužneVesti.com, 08.Avg.2022, 17:04

Zaostali meč Radničkog sa Kolubarom 17. avgusta

Meč trećeg kola Superlige, koji je Radnički odložio zbog evropske utakmice sa Gzirom sa Malte, biće odigran 17. avgusta od 19 sati u Lazarevcu. Pre toga, Nišlije će u petak. 12. avgusta ugostiti Novi Pazar u šestom kolu domaćeg šampionata.

Posle poraza od Crvene zvezde i remija sa Partizanom, Radnički je trebalo da igra sa Kolubarom u Lazarevcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali je pomerio meč zbog kvalifikacija za Ligu konferencije.

Niški tim je izgubio od Gzire, a zaostali meč će igrati u sredu, 17. avgusta od 19 sati.

Radnički ima samo dva boda sa pet mečeva, dok je Kolubara sakupila pet bodova i nalazi se na 11. poziciji.

Pre ovog kola, "Real sa Nišave" dočekuje Novi Pazar u petak, 12. avgusta od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Lazar Jovanović na izlaznim vratima Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2022, 16:55

Krilni igrač Lazar Jovanović ima u ugovoru da može da ide, kažu u Radničkom, a konačna odluka biče doneta narednih dana. On će biti u klubu do petka, 12. avgusta kada klub iz Niša dočekuje Novi Pazar u šestom kolu Superlige. Ove nedelje će biti poznato i koja nova imena će doći na "Čair"...Nakon...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.