Krali kamen sa keja, policija vratila kamenje i podnela krivične prijave

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krali kamen sa keja, policija vratila kamenje i podnela krivične prijave

Protiv dvojice muškaraca koji se sumnjiče da su krajem novembra u više navrata skidali kamen sa bedema Nišave ka Medoševcu i potom ga u više “tura” odvozili automobilom, niška policija će podneti krivične prijave. Iz Policijske uprave Niš navode da su pronašli ukradeno kamenje i vratili ga preduzeću Srbijavode koje upravlja vodotokovima.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, kako kažu u policiji, protiv 58-godišnjaka i 29-godišnjaka biće podnete krivične >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prijave zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađa.

Sumnja se da su oni krajem novembra ove godine, u jutarnjim satima, u više navrata skidali kamen sa bedema i keja reke Nišave kod Medoševca, stavljali ga u prikolicu, a potom odvozili automobilom "zastava“ niških registarskih oznaka - stoji u saopštenju policije.

Podsetimo, muškarce su na delu uhvatili meštani Medoševca, koji su potom obavestili nadležne iz Vodoprivrednog preduzeća Morava, odnosno ispostave Srbijavode u Nišu.

Kako su naveli iz VPC Morava kej ka Medoševcu, čija je izgradnja završena u julu ove godine, oštećen je, ali nije u pitanju veća šteta za regulaciju vodotokova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Krivična prijava zbog skidanja kamena sa bedema i keja Nišave

Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2018

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice sugrađana starosti 58 i 29 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa...Sumnja se da su oni krajem novembra ove godine,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.