Košarkašice Studenta počele pripreme sa novim-starim trenerom

Izvor: JužneVesti.com, 27.Avg.2023, 15:38

Košarkašice Studenta počele pripreme sa novim-starim trenerom

Povratnice u najviši rang košarkašice Studenta iz Niša počele su pripreme za novu sezonu u kojoj će se nadmetati u Prvoj ligi. Na klupi niškog kluba je ponovo Ivan Simić, trener koji je već vodio Student, a ekipi su se priključile dve igračice.

Počele pripreme za novu sezonu; foto: ŽKK Student Treningom u hali "Čair" niške košarkašice počele su pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi u kojoj će igrati nakon jedne sezone u drugom rangu.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odnosu na prošlu sezonu, najveća promena napravljena je na klupi, umesto trenera Slađana Ivića pod čijim vođstvom se Student vratio u Prvu ligu, došao je trener Ivan Simić koji ima višegodišnji staž u niškim muškim klubovima, ali i jednu odličnu sezonu u Studentu - kažu u klubu.

Ekipa za Prvu ligu; foto: ŽKK Student Ekipa se nije mnogo promenila u odnosu na prošlu sezonu.

U igračkom kadru nije bilo mnogo promena, okosnicu tima čine košarkašice koje su ekipu uvele u Prvu ligu, a na prvom treningu bile su i dve nove košarkašice, Jelena Curaković i Gorana Kondić - kažu u klubu.

Nova sezona počinje oktobra, a do tada će niške košarkašice imati dovoljno vremena da se spreme za nove izazove.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.