Košarkašice Studenta loša duga četvrtina koštala poraza

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2021, 12:38

Košarkašice Studenta loša duga četvrtina koštala poraza

Nakon pobede nad Proleterom, košarkašice UŽKK Studenta nisu uspele da upišu drugu pobedu, pošto su u hali ”Čair” poražene od ekiep Vrbasa rezultatom 86:74 (25:22, 25:9, 20:21, 16:22). Tim iz Niša je odigrao izuzetno lošu drugu četvrtinu koju su izgubili sa čak 16 poena razlike.

Gošće su mnogo bolje ušle u meč, povele sa 10:0, ali su izabranice Biljane Stanković uspele da se vrate do kraja prvog dela koje je završen rezultatom 25:22. Ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za rukom košarkašicama Studenta nije polazilo u drugoj četvrtini, u kojoj su uspele da postignu samo 9 poena. Igrale su domaće košarkašice loše i u odbrani, te se na poluvreme otišlo sa ubedljivih 50:31.

Drugo poluvreme je tim iz Niša odigrao mnogo bolje i konstantnije, međutim to su im košarkašice iz Vrbasa omogućile koje su do kraja meča igrale koliko je to potrebno. Treća čestvrtina završena je reultatom 70:52, da bi se na kraju gošće sa severa radovale pobedi od 86:74. Ono čime stručni štab Studenta ne može biti zadovoljan je čak 20 ofanzivnih skokova protivnika, ali i 42 poena koja je postigala Proktor, za koju niške košarkašice nisu imali rešenje.

Ovo je timu iz Vrbasa bila prva pobeda u Superligi, a obe ekipe sada imaju skor od jedne pobede i dva poraza.

U sledećem kolu košarkašice Studenta u hali ”Ranko Žeravica” biće gošće ekipi Partizana 1953.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.