Košarkaši Zdravlja upisali i drugu pobedu na gostovanjima

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2021, 11:07

Košarkaši Zdravlja upisali i drugu pobedu na gostovanjima

Drugu pobedu u KLS-u košarkaši Zdravlja upisali su na gostovanju, a ovoga puta savladali su ekipu OKK Beograda rezultatom 88:80 (21:25, 28:17, 17:21, 22:17). ”Farmaceuti” su do pobede stigli najviše zahvaljujući dobroj drugoj četvrtini kada su napravili seriju od 15:1.

Nakon trijumfa u Kraljevu, još jedan ”brejk” Leskovčani su napravili u prestonici. Prvu deonicu tim OKK Beograda rešio je u svoju korst u samom finišu (21:17). Domaći su nastavili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa dobrom igrom i na startu drugog perioda vodili i sa 8 poena prednosti, ali je onda usledio furiozan finiš Zdravlja i odlazak na poluvreme sa 7 poena prednosti (49:42).

I start drugog poluvemena pripao je gostima, pošto su Bjelak, Svetozarević i Jović uspeli svojim poenima da svom timu donesu prednost od 9 poena. Ipak, razvojni tim Mege se nije predavao i uspeli su da priđu na tri poena prednosti (66:63). U poslednjem periodu igre Zdravlje je pokazalo svoj kvalitet, uspeli su da dođu i do dvocifrene razlike (81:71), a do kraja meča održali su razliku i tako se iz prestonice vratili sa još dva boda.

Nakon tri kola, Leskovčani sa još sedam timova imaju skor od 2 pobede i poraza, a jedna od tih ekipa je i novosadska Vojvodina koja će sledeće nedelje biti gost u SRC ”Dubočica”. Tada će šansu za svoj debi imati i novi košarkaš Zdravlja, Amerikanac Kornelijus Hadson, koji je u petak zvanično predstavljen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Košarkašice Studenta loša duga četvrtina koštala poraza

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2021

Nakon pobede nad Proleterom, košarkašice UŽKK Studenta nisu uspele da upišu drugu pobedu, pošto su u hali ”Čair” poražene od ekiep Vrbasa rezultatom 86:74 (25:22, 25:9, 20:21, 16:22). Tim iz Niša je odigrao izuzetno lošu drugu četvrtinu koju su izgubili sa čak 16 poena razlike...Gošće...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.