Koncert, bakljada, vatromet i velika proslava na rođendanu Radničkog [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2023, 11:39

Koncert, bakljada, vatromet i velika proslava na rođendanu Radničkog [foto]

Niš je Radnički - tako je bilo sinoć u centru grada gde su "meraklije", navijači "Reala sa Nišave" priredili proslavu 100. rođendana svog kluba za pamćenje. Koncert velikiuh muzičkih imena, vatromet kakav Niš ne pamti, bakljada, veliki broj ljudi i ljubav prema Radničkom obeležili su predvečerje rođendana.

foto: Jelena Mišić Slavlje kakvo zaslužuje klub koji je prethodnih 100 godina delio sudbinu svojih sugrađana prirđeno je u nedelju uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u centru grada. Bilo je nekoliko hiljada onih koji vole Radnički, neki u dresu, neko sa šalom, neko u crvenom, ali svi sa klubom u srcu.

Pevali su Gale iz Kerbera, Najda iz Smaka, Vudu Popaj, Totalni klošari, Fajting Sperou, pevali su i građani uz njih, a nastupio je i DJ Ceka.

foto: Jelena Mišić Vatromet je obasjao nebo iznad grada, baklje su paljene u slavu Radničkog, a na bini su bili i neki od članova najsjanije generacije Radničkog, one generacije koja je 1982. godine igrala polufinale Kupa UEFA - Milovan Obradović, Slobodan Halilović, Miodrag Stoiljković...

U Niš je samo na ovo posebno veče došao nekadašnji golman i dete Radničkog Aleksandar Jovanović, član kiparskog Apolona. Bili su tu i oni koji su činili tim prethodnih, ali i ove sezone, ali i brojni navijači, simpatizeri.

Delić atmosfere možete videti i na fotografijama Jelene Mišić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niški Radnički proslavio vek postojanja

Izvor: JUGpress.com, 24.Apr.2023

NIŠ..Centralni gradski trg i Niška tvrđava sinoć su „goreli“ u bojama Fudbalskog kluba „Radnički“ koji je koncertom koji je organizovanam, bakljadom Meraklija i vatromentom obeležio godišnjicu za pamćenje, 100 godina ili vek postojanja, a to ga svrstava u red najstarijih klubova u Srbiji....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.