Sergej Ćetković pred niški koncert: Zajedničko putovanje kroz pesme i vreme

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2023, 10:12

Sergej Ćetković pred niški koncert: Zajedničko putovanje kroz pesme i vreme

Posle pet godina popularni crnogorski pevač Sergej Ćetković održaće koncert u Nišu na kom će publika moći da uživa, kako on kaže za Južne vesti, u zajedničkom putovanju kroz pesme nastale poslednjih 25 godina. Njegovi koncerti odavno nisu obični zahvaljujući publici, dodaje Ćetković, pa se veče muzike, smeha i snažnih priča o ljubavi očekuje i u Nišu 15. septembra na Letnjoj pozornici.

Sati, dani, godine prošli su od poslednjeg nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Sergeja Ćetkovića u Nišu, a dugoočekivani trajaće sigurno više od 2 minuta pa će popularni pevač na kratko Zaustaviti vrijeme jer kao što kaže: Kad ti zatreba, Postojim i ja. Pola njegovog svijeta biće u publici Kad bi htjela ti da odeš na koncert i Pustiš probleme.

Ovo su samo neki od hitova koji su nastali tokom 25 godina duge karijere i čiji će jubilej biti obeležen i u Nišu. Za Južne vesti Sergej Ćetković kaže da se raduje novom koncertu u Nišu na starom, dobrom mestu - Letnjoj pozornici.

Nakon 5 godina, na moje veliko zadoboljstvo ponovo ću se pokloniti niškoj publici i to na mjestu koje najviše volim i koje zrači nekom posebnom energijom. U poslednjih 5 godina naš repertoar je dopunjen sa mnogo lijepih pjesama koje su već postale jako slušane i omiljene, tako da će publika uživati u dobroj muzici i velikom bendu - kaže Sergej.

Osim uživanja i maksimalne posvećenosti, publika može očekivati ono što krasi nastupe Sergeja Ćetkovića:

Kao što rekoh, obećavamo dobar provod, sve u svemu jedno zajedničko putovanje kroz pjesme nastale poslednjih 25 godina. Moji koncerti već odavno nisu samo obični koncerti zahvaljujuci publici i intimnim prostorima koji su preduslov za lijepo i posebno veće. Veče muzike, smijeha i snažnih priča o ljubavi - dodaje Ćetković.

Koncertna turneja po regionu traje već dugo i trajaće do kraja leta, a onda slede novi planovi i želje:

Nakon koncertne turneje koja će trajati do kraja septembra, polako pripremamo izlazak sedmog studijskog CD-a Kofer koji smo najavljivali već neko vrijeme. Nove ljubavne priče, nove filmske priče ispričane kroz video-spotove. Sve u svemu, ulazimo u pripremu za doček naših zajedničkih 25 godina kroz dobru muziku i velike koncerte tokom sledeće godine - kaže Sergej Ćetković.

Koncert na Letnjoj pozornici je 15. septembra od 20:30, a karte po ceni od 1.500 dinara mogu se kupiti preko sajta Tickets.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.