Koncert Frajli u Nišu rasprodat gotovo mesec dana unapred

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Feb.2024, 12:29

Koncert "Frajli" u Nišu rasprodat gotovo mesec dana unapred

Koncert "Frajli" zakazan za 21. mart u Nišu rasprodat je gotovo mesec dana unapred, što ukazuje na veliku popularnost ovog benda među Nišlijama.

"Niška publika podržava Frajle od samih početaka njihove karijere, koja traje već 15 godina. Za ovaj poseban jubilej, spremamo iznenađenja za publiku u Nišu", rekao je PR tim benda.

Novi album "Dnevnik duše" najavljuje novu eru za Frajle, a devojke su presrećne što će prve pesme biti izvedene baš u Nišu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Nakon Niša, turneja "Moje duše duša" vodi ih u Skoplje, Podgoricu, Zagreb, Sarajevo, Mostar, Tuzlu, a organizatori poručuju da su tek počeli i da ih očekuje još mnogo toga u budućnosti.

21.mart

Dom Vojske od 20 časova

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.