Komedija Celo telo tu me boli 10. februara u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2020, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija "Celo telo tu me boli" 10. februara u Nišu

Komedija koja se, kako kažu organizatori, poigrava sa aktuelnim, savremenim bolestima društva kombinujući ih sa savremenim problemima koji prate odnos dominante majke i sina jedinca, biće izvedena u Domu Vojske u Nišu 10. februara. U predstavi Teatra na brdu glume Svetlana Bojković, Radovan Vujović I Andrijana Oliverić.

Komad po tekstu i režiji Nikole Pejakovića "Celo telo tu me boli” opisuje odnos majke i sina koji se kreće od žestokih sukoba do krajnje prisnih odnosa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u kojima dominira majčina malograđanština i sinovljeva razmaženost, kažu organizatori.

Majka odlučuje da tajno, bez sinovljevog znanja napiše oglase i polepi ih po gradu kako njen sin daje časove matematike kako bi ga pokrenula iz apatije i depresije u koju je njen sin upao. U tu kuću jednog jutra ulazi mlada devojka kojoj su potrebni časovi iz matematike. Ona pokreće čitav niz situacija, koje na kraju, uz obilje komičnih obrta, dramatično utiču na njihov život. Posle tog jutra, u njihovim životima ništa više neće biti isto - kažu organizatori.

Predstava će u Domu Vojske biti izvedena 10. februara od 20 sati, a ulaznice po cenama 800 dinara za balkon i 1.000 za parter u prodaji su na blagajni Doma Vojske svakog dana od 11 do 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.