Književno veče Brankice Damjanović u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Književno veče Brankice Damjanović u Nišu

Knjiga “Ne bih ovo mogla bez tebe” Brankice Damjanović biće predstavljena večeras u 19 sati u “Deli” prostoru u Nišu.

Na književnoj večeri pored autorke govoriće Vesna Crnogorac i Dragomir Lazić, a učestvovaće i glumica Valentina Barjaktarević, gitarista Miomir Radosavljević i violinista Dimitije Mandić.

Prema rečima Brankice Damjanović, nakon knjige “Dobro je…” koja je naišla na pozitivne reakcije “prirodno su se nizali novi tekstovi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su sa vetrometine interneta roditeljski nežno prikupljeni i smešteni među ove korice”. Njena nova knjiga "Ne bih ovo mogla bez tebe" pokazuje da svako "dobro" može imati svoje "bolje".

Ove crtice iz života čitali ste svakodnevno na mom Fejsbuk nalogu, radovali im se, iščekivali ih. Zbog onoga što znače meni, a otisak su moje duše, i zbog onoga što znače vama, zaslužuju da se nagrade onim što knjigom zovemo - objašnjava Damjanovićeva.

Brankica Damjanović autor je knjiga (M)učenje jezika, Natura sonat, Moj sin Jovan i Dobro je...Dugogodišnji je spiker, voditelj i novinar. Živi i radi u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.