Kinezi prvi pacijenti sa lakšom kliničkom slikom u niškoj hali Čair

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Apr.2020, 11:24

Kinezi prvi pacijenti sa lakšom kliničkom slikom u niškoj hali "Čair"

Trojica kineskih državljana koji žive i rade u Nišu, prvi su pacijenti improvizovane bolnice za smeštaj i lečenje lakše obolelih od korona virusa u Hali „Čair“ u Nišu, piše Blic.

Ovu informaciju potvrdio je za „Blic“ prof. dr Goran Stanojević, koordinator Kliničkog centra u Nišu za privremenu bolnicu u Čairu, i daodao da je u toku večeri primljen i četvrti pacijent, naš državljanin, koji je smešten na ovom mestu.

- Trojica kineskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << državljana testirani su na infektivnoj klinici u Nišu gde je utvrđeno da su covid pozitivni i primljeni su u privremenu bolnicu u Čairu sa lakšom kliničkom slikom. Nakon njih primljen je još jedan pacijent a očekujemo da ih bude još u toku večeri, rekao je prof. dr Stanojević.

Više na „Blic“
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.