Kazna za policajca koji se parkirao na mestu za invalide

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna za policajca koji se parkirao na mestu za invalide

Nakon što je niški polijac parkirao službena kola na jasno obeleženom mestu za vozila osoba sa invaliditetom, u Policijskoj upravi Niš kažu da je protiv njega podneta prekršajna prijava, ali i pokrenut disciplinski postupak.

Parkiran ispod znaka za parking za vozila osoba sa invaliditetom; foto: čitalacNovu policijsku “škodu” parkiranu u Ulici Dragiše Cvetkovića ispod znaka koji obaveštava fotografisavao je čitalac Južnih vesti 25. oktobra u jutarnjim satima. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << U policiji kažu da će službenik zbog takvog ponašanja snositi posledice.

Protiv policijskog službenika podneta je prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i pokrenut je disciplinski postupak - rekli su u policiji.

Podsetimo, policajci neretko nepropisno parkiraju službena kola, iako bi upravo oni trebalo da budu primer građanima kako da se ponašaju u saobraćaju. Međutim, često u niškoj Policijskoj upravi objašnjavaju da je moralo tako, jer su bili na "službenoj dužnosti".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.