Kasni početak sednice Skupštine jer nema TV prenosa

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasni početak sednice Skupštine jer nema TV prenosa

Iako je 37. sednica Skupštine Grada Niša trebalo da počne u 9 sati, zasedanje još nije počelo jer odbornici opozicije, nezadovoljni što nema direktnog televizijskog prenosa na "Niškoj televiziji", ne dozvoljavaju njen početak.

Neki od njih okupili su se oko govornice i sprečavaju početak zasedanja.

Podsetimo, pre nekoliko dana Niška televizija, koja je tradicionalno prenosila sednice Skupštine, zvanično je privatizovana, a njen vlasnik postao je konzorcijum >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji čine "Narodne novine" i direktorka TV "Zona plus" Slađana Ostojić.

Ispred zgrade Skupštine okupili su se i predstavnici Udruženja predsednika skupštine stanara koji zahtevaju smenu rukovodstva niške Toplane. Osim toga, oni se okupljaju i kako bi podsetili funkcionere da su i dalje tu i da marljivo parte njihov rad.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Skupštine grada prekinuta: Opozicija blokirala govornicu

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Nov.2015

Sednica Skupštine Grada, 37. po redu, prekinuta je na samom početku rada...Opozicija je blokirala govornicu jer nema direktnog televizijskog prenosa NTV-a...NTV ne prenosi sednicu skupštine grada Niša. Razlog je što je Ugovor sa gradom kojim je za NTV predviđena takva obaveza, istekao 31. oktobra,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Prekinuta sednica niške Skupštine, jer nije bilo TV prenosa

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2015

Odbornici opozicije stali su oko govornice i nisu dozvolili da se sednica održi, a predsedavajući Nenad Stanković je zasedanje prekinuo “zbog opstrukcija odbornika”. Neizvesan nastavak...Predstavnici Demokratske stranke, Narodnog pokreta Srbija, Socijaldemokratske stranke i DSS u niškoj Skupštini okupili...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.