Karte za Zlatnog kik-boksera u prodaji, deo novca se donira

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za "Zlatnog kik-boksera" u prodaji, deo novca se donira

U dva dela biće podeljena manifestacija "Zlatni kik-bokser", koja se održava u hali "Čair" u subotu, 14. decembra - "šampioni iz Niša" i "svetski šampioni". Ulaznici su u prodaji, a organizatori poručuju da će deo prihoda od njihove prodaje ići u humanitarne svrhe.

U uvodnom delu turnira nastupiće Nišlije Ognjen Mitrović, Mladen Jovanović, Uroš Živković, i Mitar Dugalić. Sledi glavni deo turnira, pod nazivom "svetski šampioni", tokom koga će publika imati prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da vidi srpske kik-boksere i kik-bokserke Aleksandra Konovalova, kapitena reprezenacije Nikolu Stošića, Nikolu Filipovića, Milanu Bjelogrlić i Aleksandru Krstić. Njihovi protivnici biće borci iz Slovačke, Turske, Hrvatske i Ukrajine.

Organizatori ovog značajnog turnira su Kik-boks savez Srbije i Klub borilačkih sportova Konstantin.

U ring za malog Stefana! Zlatni kik bokser ima svoje šampione u ringu, ali i van ringa! Organizatori su odlučili da deo prihoda sa ovog događaja uplate na račun osmogodišnjeg Stefana Vladimirovića iz Bora, sina našeg trenera Siniše Vladimirovića, dečaku kome je u drugoj godini života dijagnostikovan autizam. Njegova porodica, mama, tata i sestra koja ima 11 godina, čine nadljudske napore kako bi Stefanu pomogli da živi dostojanstven život - poručuju u Kik-boks savezu Srbije.

Ulaznice su 300 dinara i mogu se kupiti u kafiću Square u Parku Svetog Save, kafiću Flo u Kazandžijskog sokačeta, poslastičari Lipa & Amici na Trgu kralja Aleksandra, kao i u Klubu borilačkih sportova Konstantin, u Pantelejskoj ulici broj 44. Na biletarici hale "Čair" karte će moći da se nabave na dan turnira.

Početak turnira zakazan je za 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.