Kandidat za dekana niškog Medicinskog - stomatolog i član Izvršnog odbora Vulinove stranke

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2024, 17:08

Kandidat za dekana niškog Medicinskog - stomatolog i član Izvršnog odbora Vulinove stranke

Ako Savet fakulteta usvoji taj predlog, novi dekan Medicinskog fakulteta u Nišu biće Aleksandar Mitić, sadašnji prodekan za nastavu na Stomatologiji i v. d. direktora Klinike za dentalnu medicinu. On je i član izvršnog odbora Vulinovog Pokreta socijalista, iako prema Statutu fakulteta dekan ne može da bude u organu političke stranke, a prema Zakonu to ne sme ni direktor zdravstvene ustanove. Mitić za Južne vesti kaže da će se povući sa svih drugih funkcija ako bude izabran za dekana.
Mitić je v. d. direktora Dentalne medicine; foto: zvanični sajt Klinike za dentalnu medicinu / printscreenJužne vesti saznaju da je Mitić jedini kandidat za dekana i da ga je Nastavno-naučno veće izabralo na sednici....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.