„Kad život podeli drugačiji špil karata i svrsta vas u retke“

Izvor: RadioCity.rs, 11.Dec.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Kad život podeli drugačiji špil karata i svrsta vas u retke“

Dan nakon što smo obeležili Međunarodni dan ljudskih prava i u novoj emisiji "Otvoreni radio za otvoreno društvo" na City radiju sa NORBS-om, jedna od tema jeste ostvarivanje osnovnih ljudskih prava kao što je pravo na zdravlje osoba obolelih od retkih bolesti.

O retkim bolestima i o značaju postojanja Nacionalne organizacije za retke bolesti Srbije, zbog podrške koju pruža obolelima i njihovim porodicama, saznajemo kroz razgovor sa mladom pesnikinjom iz Vladičinog Hana koja >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << studira filozofiju u Nišu, Anom Ilić i Biljanom Đorđević iz Saveza distrofičara Niša. 

Kroz emisiju nas vodi Goran Ilić koji je član NORBS-a od njegovog osnivanja, sada potpredsednik.
Emisiju slušajte,  u petak, 11. decembra od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a. 
Svoje sugestije, komentare  i stavove možete proslediti putem društvene mreže Facebook, samo treba da ukucate #otvoreniradio999.

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.