Jura u Nišu traži još oko 400 novih radnika

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jura" u Nišu traži još oko 400 novih radnika

Pošto proširuje proizvodnju “Jura korporacija” će u svojoj fabrici u Nišu do kraja maja zaposliti oko 400 radnika. Nema javnog oglasa, već će se radnici birati isključivo uz posredovanje Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ).

Kako objašnjavaju u niškoj filijali NSZ-a, traže se radnici za proizvodnju sa srednjom stručnom spremom. Napominju da nezaposleni koji su zainteresovani za posao u “Juri” treba da se jave svom savetniku i pokažu interesovanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
“Jura” nije želela da putem javnog oglasa traži nove radnike, pa je nama poverila selekciju - kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Kako je objavljeno u publikaciji “Poslovi“ NSZ-a, plan je da ova južnokorejska fabrika u Nišu do kraja maja zaposli preko 400 novih proizvodnih radnika, a prva grupa od njih 78 je već počela da radi pre nekoliko dana.

Među novozaposlenima zastupljeni su gotovo svi obrazovni profili, sa ili bez prethodnog radnog iskustva, a za planiranih 400 novih radnih mesta filijala Niš NSZ će selektovati preko 1000 lica - navodi se u tekstu objavljenom u ovoj publikaciji.

“Jurina” fabrika u Nišu otvorena je 2011. godine, a u njoj trenutno radi oko 2000 radnika. U okviru “Jura korporacije” u Nišu radi i kompanija “Šinvon”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.