Jugoistok i dalje u tri smene goni kradljivce struje (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 20.Jun.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jugoistok i dalje u tri smene goni kradljivce struje (VIDEO)

U cilju suzbijanja krađe struje, ekipe privrednog društva Jugoistok rade 24 sata, rekao je za Nišku televiziju šef kabineta privrednog društva Jugoistok Dragoslav Pavlović. Ukoliko se krađa ne spreči, troškovi padaju na teret svih potrošača pa je veoma bitno da se počinioci na vreme pronađu i kazne.
Osim isporukom električne energije, privredno društvo Jugoistok aktivno se bavi i pronalaženjem prestupnika koji kradu struju. Zbog velikog broja počinilaca, ovu aktivnost radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << elkektrodistribucije sprovode u čak tri smene.

Osim visokih novčanih kazni, kradljivce struje očekuju i dodatne administrativne zavrzlame.
Krađi struje sklona su, kako fizička lica, tako i privredni subjekti, napominje Pavlović.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Jugoistok i dalje u tri smene goni kradljivce struje

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Jun.2015, 11:46

U cilju suzbijanja krađe struje, ekipe privrednog društva Jugoistok rade 24 sata, rekao je za Nišku televiziju šef kabineta privrednog društva Jugoistok Dragoslav Pavlović...Ukoliko se krađa ne spreči, troškovi padaju na teret svih potrošača pa je veoma bitno da se počinioci na vreme pronađu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.