Jovan Živković kandidat za novog člana niškog Gradskog veća

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2021, 15:42

Jovan Živković kandidat za novog člana niškog Gradskog veća

Kandidat za novog člana Gradskog veća Niša koji će biti zadužen za oblast selo i saradnju sa zadrugom je Jovan Živković, potvrdila je za Južne vesti gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Da li to znači da će Živković doći na upražnjeno mesto u Veću nakon ostavke većnice Sonje Milojković nije precizirano, mada će njegovim izborom Veće imati 9 članova, što je maksimalan broj po Statutu Grada.

On svakako neće preuzeti resor Milojkovićeve koja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je bila zadužena za resor zaštite životne sredine, pa je pitanje ko će se brinuti o ovoj jako važnoj oblasti. Inače, na predhodnoj sednici Skupštine Grada, kada je saopštena ostavka Sonje Milojković, rečeno da će ona biti na toj funkciji dok se ne izabere njen naslednik.

Podsetimo, na prošloj sednici Skupštine na dnevnom redu je bilo imenovanje dva većnika - Aleksandra Stojčića i Ivana Jovanovića. Dok je Stojičić izabran za većnika za sport, nije obrazloženo ni zašto se nije diskutovalo i glasalo o drugom kandidatu za većnika Ivanu Jovanoviću (PUPS), čija je biografija bila u materijalu za ovu sednicu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.