Još jedna ulica u Nišu dobila asfalt

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Okt.2021, 17:40

Još jedna ulica u Nišu dobila asfalt

Krajem prošle nedelje završne radove na asfaltiranju Derokove ulice obišla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa predsednikom gradske opštine Crveni krst Miroslavom Milutinovićem i saradnicima gde je razgovarala sa sugrađanima i radnicima angažovanim na izgradnji te ulice.

Derokova ulica je rađena planski, prethodno su rešeni imovinsko-pravni odnosi, izgrađena vodovodna i kanalizaciona mreža.

Polako sređujemo ovaj deo grada. U blizini je škola, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << izgradili smo tu u Podviniku stanove za izbegla i raseljena lica. Određujemo prioritete u skladu sa zahtevima građana i na osnovu njihovog ukazivanja na neke ranije probleme, rekla je gradonačelnica Niša.

Prema njenim rečima, počela je izgradnja ulice kod škole u Brzom Brodu, priprema se teren za sanaciju putnog pravca od Ostrovice do Ravnog Dola. Prilazi pojedinim seoskim grobljima biće sanirani, a uskoro počinje i izgradnja ambulante u Brzom Brodu.

Milutinović je istakao da je osim izgradnje Derokove ulice, u naselju rešeno još pet okolnih ulica grebanim asfaltom, da je završeno asfaltiranje puta koji povezuje četiri sela, da je puno urađeno na izgradnji i uređenju komunalne infrastrukture u naselju Šljaka.

Vršilac dužnosti  direktora Direkcije za izgradnju grada Zoran Prokić rekao je da je Derokova ulica dužine 850 metara i da se gradi u punom profilu.

Sa gradonačelnicom Niša završne radove na izgradnji Derokove ulice obišli su gradski većnik Nenad Stanković i rukovodstvo Zavoda za urbanizam.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.