Još jedna beba iz programa vantelesne oplodnje opštine Medijana

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Mar.2024, 20:07

Još jedna beba iz programa vantelesne oplodnje opštine Medijana

Program vanterlesne oplodnje Komisije Sveta Petka, iz godine u godinu, postiže sve bolje rezultate. Današnji susret rukovodstva opštine sa Jelenom Nikolić, koja je zahvaljujući sredstvima najveće niške opštine u januaru ove godine dobila ćerku Vasiliju, svedoči o uspehu ovog programa.
Jelena kaže da je dugo čekala da se ostvari kao majka, i ta želja joj se ostvarila tek u 45. godini.
"Kada sam bila u 4. mesecu trudnoće dolazila sam kod predsednika opštine Medijana 'da se pohvalim' i evo sada, da vidi našu malu Vasiliju. Imajući u vidu da imam puno godina, celo to moje stanje u trudnoći je bilo iznenađenje za lekare," kaže mama Jelena, uz napomenu da je beba potpuno promenila život nje...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.