Još jedan mladi fudbaler potpisao ugovor sa niškim Radničkim

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2020, 10:32

Još jedan mladi fudbaler potpisao ugovor sa niškim Radničkim

Konkurenciju na pozicijama zadnjeg veznog i štopera u niškom Radničkom pojačaće 19-godišnji fudbaler iz Crne Gore Danilo Dašić, dosadašnji igrač Zlatibora i nekadašnji član Monaka.

Ovaj 190 cm visoki igrač je karijeru počeo u rodnom Beranu, a sa 17 godina je prešao u prvi tim. Usledio je poziv Monaka gde je proveo šest meseci, ali se onda vratio na Balkan i to u Zlatibor iz Čajetine, koji je prošle sezone obezbedio plasman u Superligu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Ovo je novo iskustvo za mene. Imao sam priliku da se uverim da je Radnički vrhunski ogranizovan klub. Došao sam da pomognem Radničkom da ispuni svoje ciljeve, a to su i moji ciljevi, da igram u timu koji se bori za vrh tabele i plasman u Evropu. Od prvog dana ovde u Nišu biću 100 % posvećen i trudiću se da na svakom treningu i svakoj utakmici pružim svoj maksimum. Ovde je žestoka konkurencija, puno je kvalitetnih igrača, ali to mi je samo motiv više da naporno radim i izborim se za svoje mesto u Radničkom. Što se tiče trenera Radoslava Bataka, mogu da kažem da se radi o jednom surovom profesionalcu koji ništa ne prepušta slučaju i sve radi onako kako treba - rekao je Dašić.

Tokom letnjeg prelaznog roka u Radnički su stigli štoper Žarko Marković, levo krilo Nenad Gavrić, dva desna beka Nikola Aksentijević i Aleksandar Kostić, napadač Ilija Spasić, ofanzivni vezni igrač Luka Petrović, kao i iskusni polušpic Filip Kasalica, fudbaler sredine terena Nenad Šljivić, zadnji vezni Todor Petrović, napadač Dušan Stojiljković i krilni napadač Nenad Kačar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.