Još 5 pacijenata preminulo od kovida, jedan u KC Niš, novozaraženih 1.328

Izvor: JužneVesti.com, 28.Okt.2020, 17:32

Još 5 pacijenata preminulo od kovida, jedan u KC Niš, novozaraženih 1.328

Jedna osoba preminula je u Kliničkom centru u Nišu od posledica kovida, prema novim podacima, a još 4 pacijenta u Srbiji, ukupno 803 zvanično od početka epidemije. Oboren je novi rekord u broju zaraženih u jednom danu, 1.328 je pozitivnih na virus, ali mere i pored toga nisu pooštrene.

U Kliničkom centru Niš juče je na lečenju bilo 64 pacijenta, danas ih je 71, prema podacima ove ustanove, a 46 je sa pozitivnim testom na kovid. I dalje je petoro na respiratorima, a navode >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da je jedna osoba koja je bila na lečenju preminula.

U tri kovid bolnice u Vranju smešteno je 5 pacijenata više nego juče, ukupno 37 i među njima je 24 sa potvrđenim kovidom.

Na lečenju u kovid bolnici u Leskovcu je jedan pacijent manje nego juče, ukupno 4 i jedan od njih ima zvanično koronu.

Među hospitalizovanim pacijentima na jugu, nema dece zaražene virusom Covid-19.

U poslednja 24 sata prema podacima Ministarstva zdravlja preminulo je ukupno 5 osoba, a od početka epidemije zvanično 803.

Zabeležen je novi rekord u broju novoobolelih u jednom danu - od 9.690 testiranih njih 1.328 je pozitivno na kovid.

Na respiratorima je ukupno 39 pacijenata. Trenutno je ukupno hospitalozivano 946 pacijenta - navode na sajtu Ministarstva zdravlja.

Sve o korona virusu na jugu možete čitati ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.