Jednokratna pomoć izbeglim licima

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Jun.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednokratna pomoć izbeglim licima

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović. potpisao je danas ugovore sa interno raseljenim licima,koji je zasnovan na zaključenom ugovoru između Grada Niša i Komesarijata za izbeglice, a u okviru projekta

Dodele jednokratne pomoći izbeglicama.

Cilj projekta je pružanje pomoći porodicama interno raseljenih lica koja poseduju plac sa započetom gradnjom, nezavršen stambeni objekat ili stambeni objekat kome je neophodna adaptacija ili sanacija radi poboljšanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << uslova stanovanja porodice na teritoriji Grada Niša.

Vrednost ovog projekta je 3.850.000,00 rsd.

Učešće Grada je 10%, a 90% sredstava se obezbeđuje od strane Komesarijata za izbeglice i migracije.

Svih destet porodica dobijaju građevinski materijal i opremu u vrednosti,a na osnovu utvrđenih potreba i izvršenog bodovanja od strane Komisije u minimalnom iznosu od 190 hiljada dinara,do maksimalnih 550 hiljada dinara sa uračunatim pdv-om.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.