Jedan od najboljih francuskih saksofonista svira u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najboljih francuskih saksofonista svira u Nišu

U okviru festivala "Le Tour de Sax", u sali Niškog kulturnog centra nastupiće jedan od najboljih francuskih saksofonista svoje generacije Batist Erben, najavljuju organizatori, a njegov koncert uz klavirsku pratnju Andreje Hristića će se održati u utorak, 9. oktobra.

Festival posvećen saksofonu se održava u Beogradu 5. godinu zaredom, a organizatori kažu da je ovo treća godina kako ga "decentralizuju", pa nastupe poznatih saksofonista može da čuje i publika u drugim gradovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << među kojima je i Niš.

Festival je nezaobilazna manifestacija za sve ljubitelje muzike, a realizuju ga Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Francuski insitut u Srbiji i Societe Generale Srbija - navode organizatori.

Tim povodom će Batist Erben u pratnji Andreje Hristića svirati u NKC-u, a koncert će početi u 20 sati.

Ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

10 zanimljivosti o bendu Jethro Tull

Izvor: BalkanRock.com, 08.Okt.2018

U okviru “50th Anniversary Tour”, Jethro Tull gostuje treći put u Beogradu. Ovaj istorijski koncert, kako ga najavljuju organizatori, biće održan 14. oktobra u Sava Centru, dok su dan pre u zagrebačkom Domu sportova. Samim tim, eto zgodne prilike da se par dana pred svirke podsetimo zanimljivosti...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.