Javna rasprava o nacrtu zakona o ulaganjima u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Apr.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna rasprava o nacrtu zakona o ulaganjima u Nišu

Državni sekretar Ministarstva privrede Vlade Republike Srbije Miloš Petrović predstaviće Nacrt zakona o ulaganjima u sredu, 15. aprila, u 12 časova, u Regionalnoj privrednoj komori u Nišu, Dobrička 2.

Petrović i predsednik Regionalne privredne komore Niš Dragan Kostić obratiće se novinarima u 12.30 časova.

Nacrtom novog zakona predviđeno je izjednačavanje domaćih i stranih ulagača, kojima se garantuje sloboda ulaganja po najboljim standardima međunarodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << investicionog prava.

Ovim dokumentom je predviđeno i uređenje institucionalnog okvira za efikasno pružanje usluga ulagačima formiranjem saveta za ekonomski razvoj i razvojne agencije Srbije.

Razvojna agencija Srbije biće pravni sledbenik Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza i Nacionalne agencije za regionalni razvoj.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izjednačavanje domaćih i stranih investitora

Izvor: Blic, 15.Apr.2015

Nacrt zakona o ulaganjima predviđa izjednačavanje domaćih i stranih investitora i osnivanje Razvojne agencije Srbije i Ekonomskog saveta, rekao je danas u Nišu državni sekretar Ministarstva privrede Miloš Petrović...Razvojna agencija Srbije je pravni sledbenik Agencije za strana ulaganja i promociju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.